Bell Crosshelmen

Bell is een bedrijf uit de Verenigde staten dat hoge kwaliteit helmen produceert sinds 1954. Sindsdien heeft Bell veel informatie vanuit verschillende race disciplines verzamelt, zoals: Formule 1, auto, motorcross, straatmotoren en mountainbikes. Alle kennis die hierbij is opgedaan wordt gebruik om de helmen te verbeteren op het gebied van pasvorm, bescherming en comfort. De beste motorcross rijders van de wereld vertrouwen op Bell om hun te beschermen. Zo dragen Eli Tomac, James Stewart, Adam Cianciarulo en Cooper Webb allemaal een Bell crosshelm. Deze samenwerking zorgt e...

Bell Crosshelmen

Bell is een bedrijf uit de Verenigde staten dat hoge kwaliteit helmen produceert sinds 1954. Sindsdien heeft Bell veel informatie vanuit verschillende race disciplines verzamelt, zoals: Formule 1, auto, motorcross, straatmotoren en mountainbikes. Alle kennis die hierbij is opgedaan wordt gebruik om de helmen te verbeteren op het gebied van pasvorm, bescherming en comfort. De beste motorcross rijders van de wereld vertrouwen op Bell om hun te beschermen. Zo dragen Eli Tomac, James Stewart, Adam Cianciarulo en Cooper Webb allemaal een Bell crosshelm. Deze samenwerking zorgt ervoor dat Bell veel feedback krijgt wat gebruikt kan worden om de crosshelmen te innoveren.

Toon Meer Toon Minder
Bell Moto-9 Flex Carbon Crosshelm Solid Wit
€ 539.95 € 599.95 -€ 60.00
Bell 2018 Moto-9 Crosshelm District Rood
€ 399.95 € 439.95 -€ 40.00
Bell 2018 Moto-9 Crosshelm Wit
€ 389.95 € 429.95 -€ 40.00
Bell 2018 Moto-9 Crosshelm Mat Zwart
€ 399.95 € 439.95 -€ 40.00
Bell 2018 MX-9 Crosshelm Marauder Rood
€ 179.95 € 199.95 -€ 20.00
Bell 2018 MX-9 Crosshelm Marauder Fluo Geel
€ 179.95 € 199.95 -€ 20.00
Toont 1 - 43 van de 43 items

Bell Crosshelm Modellen

De Bell crosshelmen zijn altijd een voorloper geweest van nieuwe technologie. Momenteel is de revolutionaire Bell Moto-9 Flex een van de beste crosshelmen beschikbaar. Het heeft een uniek 3 progressief laag systeem dat je hoofd beschermt bij impacts met lage, middel en hoge snelheden. Daarnaast wordt het 3 progressief lagen systeem ook gebruikt als rotatie dempingsysteem. De Bell moto-9 is het middelste model en geschikt voor gevorderde motorcrossers die een goede crosshelm nodig hebben. Jarenlang was de Bell moto-9 de bescherming van veel professionele motorcross rijders, omdat het uitstekende niveaus van comfort, bescherming en prestaties biedt. De nieuwste moto-9 modellen zijn uitgevoerd met MIPS om ook rotaties te dempen. Het laatste en goedkoopste model is de Bell MX-9. Deze crosshelm biedt uitstekende prestaties in vergelijking met andere crosshelmen uit deze prijscategorie. Het is uitgerust met een innovatief ventilatie systeem voor een verkoelende werking tijden het crossen. Ook scoort de helm hoog op het gebied van bescherming door het MIPS dempingsysteem en het gebruik van innovatieve materialen en productie technieken.

Naast standaard crosshelmen produceert Bell ook een crosshelm met vizier. Deze Bell MX-9 Adventure is geschikt voor wisselende omstandigheden: van hoge snelheden tot lage snelheden, van weggebruik tot modderige offroad omstandigheden. De Bell MX-9 adventure is een perfecte endurohelm voor rijders die opzoek zijn naar een betaalbaar product die voor meerdere disciplines gebruikt kan worden.

Bescherming

Wij bij V1mx zijn zelf motorcrossers en daarom weten wij hoe belangrijk het is om goede kwaliteit bescherming te dragen. De Bell crosshelmen hebben bewezen de hoogste niveaus van bescherming te bieden. Niet alleen om lineaire krachten, maar ook bij roterende effecten zijn de Bell crosshelmen een van de meest beschermende helmen in de markt. Om optimale bescherming te bieden is het belangrijk dat de helm goed past. Bij V1mx kun je eenvoudig de maten van de Bell crosshelmen vinden door te klikken op de helm die je wilt kopen. Op die pagina vindt je de “maattabel” waarin de informatie staat weergegeven. Mocht de Bell Crosshelm toch niet goed zijn dan is retourneren of ruilen voor een andere maat geen probleem bij V1mx.

Ontwerp

Bell werkt samen met grote merken uit de offroad wereld om de meest gave crosshelmen uit te brengen. Fasthouse en Seven laten hun helmen maken bij Bell. Deze samenwerking heeft geresulteerd in een mooie collectie helmen met bijzondere ontwerpen. Door samenwerking met het Pro Circuit team is Bell ook een van de weinige merken die Monster Energy Crosshelmen maakt. Bell heeft een ruim keuze kleuren en ontwerpen zodat iedereen een Bell crosshelm kan vinden die bij je stijl past.

Bell Crosshelm kopen

Ben jij opzoek naar een Crosshelm van Bell, maar heb je nog een vraag? Neem dan gerust contact op met V1mx. Wij helpen je graag bij het uitkiezen van de juiste motorcross bescherming.