Bell MX-9 Adventure

De Bell MX-9 Adventure is een multifunctionele helm die geschikt is voor zowel straat, enduro als motorcross gebruik.

Toont 1 - 13 van de 13 items

Bescherming

Het Amerikaanse bedrijf Bell heeft veel ervaring in het produceren van veilige helmen. Naast motorcross en enduro is het bedrijf ook actief in allerlei markten, van formule 1 tot fietshelmen. De kennis die hierbij is opgedaan wordt gebruikt om de enduro helmen zo veilig mogelijk te maken. De Bell MX-9 Adventure heeft 3 schaal en EPS maten voor een gepersonaliseerde pasvorm. Daarnaast zorgt het MIPS-systeem voor dempingen van rotaties. Dit vermindert de kans op hersenschuddingen en hersenletsel bij een zware crash.

Comfort en ventilatie

Deze Bell Enduro helm is gemaakt van een lichtgewicht polycarbonaat schaal. Bell heeft de vorm van de schaal en helmklep geoptimaliseerd om zo aerodynamisch mogelijk te zijn. Dit alles draagt bij aan stabiliteit en comfort tijdens lange ritten. Een ander positief eigenschap van de Bell MX-9 Adventure is het goede ventilatiesysteem. Meerdere ventilatie openingen bij de wangen, voorhoofd en achterhoofd zorgen voor aanvoer van verse lucht en verkoeling bij warme dagen.

Multifunctionele helm

De Bell MX-9 Adventure kan op verschillende manieren gedragen worden. De standaard configuratie is met de helmklep en vizier op de helm gemonteerd. Dit is vooral handig bij gebruik in wisselende omstandigheden, zoals op de weg en stukjes offroad. Als je een lange rit op de weg gaat maken kan de helmklep eraf worden gehaald. Hierdoor is de MX-9 adventure meer gestroomlijnd, waardoor je comfortabeler op hoge snelheden kan rijden. De laatste configuratie is voor motorcross en offroad gebruik. Door het vizier te vervangen door een crossbril heb je betere bescherming tegen stof en meer ventilatie tijdens intensieve offroad stukken.

Bell MX-9 Adventure kopen

Heb jij nog een vraag over de aanschaf van de MX-9 Adventure helm? Neem gerust contact op met V1mx, wij helpen je graag verder. Door ons grote aanbod is er altijd een helm te vinden die past bij je rijstijl en budget.