Cross-shirt

Ben jij op zoek naar een nieuwe cross-shirt? Bij V1mx bestel je topmerken als Alpinestars, Answer en UFO eenvoudig en snel. Wij bieden ook de mogelijkheid om je naam en nummer op je cross-shirt te laten bedrukken. Bekijk hieronder het huidige aanbod cross-shirts.

per pagina
Toont 1 - 60 van de 307 items

Technische Eigenschappen

Een cross-shirt is gemaakt van een ventilerend materiaal, zodat rijders gekoeld wordt tijdens het crossen. Het absorbeert vocht en voert dit af via de lucht. Hierdoor kun jij ongehinderd door rijden. Daarnaast bieden de prestatie materialen lichte bescherming van de huid, door zand en stof tegen te houden. Cross-shirts zijn typisch uitgerust met een rekbare kraag die een comfortabele pasvorm biedt. De achterkant van een cross-shirt is extra lang, zodat het in de crossbroek geplaatst kan worden. Hierdoor blijft je crosspak op z’n plek tijdens het rijden. 

Hoe kies je een cross-shirt

Met de ruime keuze merken en ontwerpen kan het lastig zijn om een cross-shirt uit te kiezen. Het shirt is een van de weinige onderdelen van je crosskleding waarbij je niet zoveel op de specificaties hoeft te letten. Het belangrijkste is dat je een cross-shirt uitkiest met een goede pasvorm. V1mx heeft bij elk shirt een duidelijke maattabel, zodat jij gemakkelijk de goede maat kan uitkiezen. Verder zijn er speciale cross-shirts voor het rijden in warm weer, deze hebben extra geventileerd materiaal. Tot slot zijn er cross-shirts met slim-fit. Deze zijn gemaakt van een elastisch materiaal die zorgen voor een atletische pasvorm.

Beste merken en mooiste designs

Natuurlijk moet het cross-shirt er ook goed uitzien. Elk jaar wordt de nieuwste crosskleding collectie als eerst aangeboden bij V1mx. De bekende merken als Alpinestars en Answer brengen elk jaar de meest prachtige cross-shirt uit. Cross-shirts worden gesublimeerd met inkt. Hierdoor blijven de kleuren langer goed en vervagen ze niet snel onder het zonlicht. Deze shirts zijn ontworpen voor de motorcross, maar kunnen ook gebruikt worden in veel andere sporten zoals: MTB, BMX, Enduro en Quad rijden.

Cross-shirt bedrukken

Bij V1mx kun je eenvoudig je naam en nummer op het cross-shirt laten drukken. Wij hebben keuze uit meer dan 10 ontwerpen en 15 kleuren, waaronder fluorescerende kleuren. Het bestellen van cross-shirt bedrukking is heel eenvoudig. Kies uit een van de stijlen, vul je naam en nummer in, kies de kleuren en voeg het toe aan de winkelwagen. Na de bestelling ontvang je het ontwerp ter goedkeuring op je e-mail. Zodra het ontwerp is goedgekeurd beginnen wij met het bedrukken. De bedrukking kan alleen worden besteld in combinatie met een cross-shirt of crosspak.

Cross-shirt Kopen

Ben jij opzoek naar een nieuw crossshirt? Dan bij je bij V1mx aan het juiste adres. V1mx heeft een uitgebreid assortiment shirts zodat elke motorcrosser en enduro rijder crosskleding kan vinden naar zijn wensen. Indien je nog een vraag hebt over de producten of over het plaatsen van de bestelling kun je gerust contact opnemen. Wij helpen je graag bij het uitkiezen van de juiste motorcross uitrusting. Wil jij liever een volledig crosspak, inclusief crossbroek en crosshandschoenen? Bij V1mx is het ook mogelijk om de crosskleding als set te bestellen met bijbehorende broek, shirt en handschoenen.