Crossbroeken

V1mx heeft een uitgebreid assortiment crossbroeken zodat elke motorcrosser en enduro rijder een crossbroek naar zijn smaak kan vinden. Wij verkopen de nieuwste en mooiste crossbroeken voor lage prijzen. Er zijn crossbroeken beschikbaar van verschillende merken zoals: Alias, Alpinestars en UFO. Alle crossbroeken zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn uitgerust met beschermende vullingen en pads. De beschermende vullingen zorgen ervoor dat de belangrijke plekken van uw benen worden beschermd bij een val. De hittebestendige pads van de crossbroeken houden warmte van de uitlaat tegen.

Uw crossbroek personaliseren is een zeer speciale optie dat bij V1mx mogelijk is. Wij bieden gepersonaliseerde sew-on buttpatches met grappige teksten, rijder eigenschappen en motorcross termen. Ook is er de optie om een volledig gepersonaliseerde buttpatch te laten ontwerpen door onze ontwerpers. De patches voorkomen scheuren en verlengen hierdoor de levensduur van uw crossbroek. Ook bieden wij legpatches van de bekende crossmotor fabrikanten voor crossbroeken.

Wil jij liever een volledig pak? Bij V1mx verkopen we kledingsets voor lagere prijzen dan de individuele producten. Zo heb jij je favoriete crosspak voor een super prijs! V1mx heeft ook een groot aantal crosslaarzen, crosshandschoenen en cross-shirts zodat jij je eigen look kan samenstellen.

per pagina
Alias A1 MX crossbroek zwart / rood (34)
€ 99.95 € 149.95 -€ 50.00
Toont 1 - 60 van de 119 items