UFO Crossbroeken

Een nieuwe UFO crossbroek koop je eenvoudig en snel bij V1mx.

UFO Vanguard Crossbroek Oranje Blauw (28)
€ 82.60 € 115.66 -€ 33.06
Toont 1 - 30 van de 30 items

Eigenschappen en Functies

De UFO crossbroeken zijn ontworpen door experts in Italië. Zij hebben jarenlang ervaring in de ontwikkeling van kleding voor offroad rijders. Een goede broek voor de motorcross moet over veel technische eigenschappen beschikken. De pasvorm is belangrijk om comfortabel te kunnen rijden, daarnaast moet het ventileren om rijders af te koelen tijdens zware races. Crossbroeken worden gemaakt van sterke materialen, zodat het bestand is tegen de zware omstandigheden van de motorcross en enduro. Verder moeten crossbroeken ook een mooi ontwerp hebben, zodat het goed past bij de rest van je crosskleding. UFO heeft een ruim aanbod kleuren en ontworpen, zodat er altijd iets bij zit wat bij je past. Elk jaar worden er nieuwe crossbroeken uitgebracht met nieuwe ontwerpen en kleurstellingen.

Crosspak

Een crossbroek kan ook worden besteld in combinatie met de bijpassend cross-shirt en eventueel crosshandschoenen. De UFO crossbroeken en cross-shirts zijn bij V1mx eenvoudig als crosspak te bestellen.

UFO Crossbroek Kopen

Heb jij nog een vraag over het een product of het plaatsen van een bestelling? Neem dan gerust contact op met V1mx. Wij helpen je graag verder! V1mx heeft bij elke crossbroek een handige maattabel, zodat jij makkelijk kan bepalen welke maat je nodig hebt. Blijkt de crossbroek toch niet naar wens te zijn? Geen probleem, je kunt de producten binnen een periode van 30 dagen retourneren, zolang het in nieuwstaat is.