Kenny Crossbroek

Een nieuwe Kenny crossbroek koop je eenvoudig en snel bij V1mx.

Toont 1 - 19 van de 19 items

Eigenschappen en Functies

Kenny crossbroeken zijn ontwikkeld door experts in Frankrijk. De crossbroeken zijn ontworpen om superieure comfort, bescherming en bewegingsvrijheid te bieden. Inserts bij de knieën zorgen voor bescherming tegen de hitte van de uitlaat. Om het comfort te optimaliseren wordt gebruik gemaakt van mesh materiaal, wat de luchtcirculatie bevorderd. De materialen in een crossbroek zijn van hoge kwaliteit, zodat het bestand is tegen de zware omstandigheden van de motorcross en enduro. Al deze technische eigenschappen zijn belangrijk, maar je wil natuurlijk ook stijlvol voor de dag komen. Hiervoor zijn er verschillende lijnen beschikbaar met de mooiste designs. Elk jaar worden er nieuwe crossbroeken uitgebracht met nieuwe ontwerpen en kleurstellingen.

Kenny Collectie

Kenny heeft een grote collectie crossbroeken beschikbaar. De meest geavanceerde lijn, de Titanium, is ontworpen om maximale prestaties en comfort te bieden. Het is uitgerust met veel rekbare panelen en ventilatie. De Performance lijn is ontworpen voor gevorderde crossers. Het is gemaakt van sterke materialen die een lange levensduur bieden. Voor de beginnende crossers is de Track lijn beschikbaar. Deze betaalbare crossbroek is beschikbaar in een ruim aanbod kleuren en ontwerpen.

Crosspak

Een crossbroek kan ook worden besteld in combinatie met de bijpassend cross-shirt en eventueel crosshandschoenen. De Kenny crossbroeken en cross-shirts zijn bij V1mx eenvoudig als crosspak te bestellen. Je kunt zelfs naam en nummer bedrukking erbij bestellen voor een scherpe prijs.

Kenny Crossbroek Kopen

Heb jij nog een vraag over het een product of het plaatsen van een bestelling? Neem dan gerust contact op met V1mx. Wij helpen je graag verder! V1mx heeft bij elke crossbroek een handige maattabel, zodat jij makkelijk kan bepalen welke crossbroek je nodig hebt. Blijkt de crossbroek toch niet naar wens te zijn? Geen probleem, je kunt de producten binnen een periode van 30 dagen retourneren, zolang het in nieuwstaat is.