Answer Crossbroeken

Een nieuwe Answer crossbroek koop je eenvoudig en snel bij V1mx.

Toont 1 - 32 van de 32 items

Eigenschappen en Functies

Answer crossbroeken zijn ontwikkeld door experts in Amerika. De crossbroeken zijn ontworpen om superieure comfort, bescherming en bewegingsvrijheid te bieden. Inserts bij de knieën zorgen voor bescherming tegen de hitte van de uitlaat. Om het comfort te optimaliseren wordt er gebruik gemaakt van mesh materiaal. Lucht stroomt dan door de broek heen, zodat warmte en zweet snel worden afgevoerd. De materialen in een crossbroek zijn van hoge kwaliteit, zodat het bestand is tegen de zware omstandigheden van de motorcross en enduro. Al deze technische eigenschappen zijn belangrijk, maar je wil natuurlijk ook stijlvol voor de dag komen. Hiervoor zijn er verschillende lijnen beschikbaar met de mooiste designs. Elk jaar worden er nieuwe crossbroeken uitgebracht met nieuwe ontwerpen en kleurstellingen.

Answer Rijders

De Crossbroeken van Answer worden gedragen door veel professionele motorcross rijders. Onder andere Antonio Cairoli, Jorge Prado en Alex Martin gebruiken deze broeken om te racen op het hoogste niveau. Door te luisteren naar de feedback van deze rijders is de crosskleding geoptimaliseerd om aan de meest strenge eisen te voldoen.

Answer Collectie

Door het uitgebreide assortiment is er een crossbroek beschikbaar voor elke rijder. De geavanceerde Trinity lijn wordt gedragen door de beste Motocross atleten ter wereld. Deze broek is gemaakt van sterke en rekbare materialen voor optimale prestaties. Daarnaast zorgen diverse ventilatie stukken voor verkoeling van de rijder. De Elite lijn is ontworpen voor gevorderde crossers. Het is gemaakt van sterke materialen die een lange levensduur bieden. Voor de beginnende crossers is de Syncron lijn beschikbaar. Deze betaalbare crossbroek beschikt over alle eigenschappen die nodig zijn om de crossbaan op te gaan. Answer staat bekend om de crosskleding met uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Door de broeken in grote aantallen te produceren kunnen ze de prijzen laag houden, zodat het voor jouw betaalbaar blijft.

Crosspak

De Answer crossbroeken en cross-shirts zijn bij V1mx eenvoudig als crosspak te bestellen. Crosspakken zijn vaak scherp geprijsd bij V1mx.

Answer Crossbroek Kopen

Heb jij nog een vraag over het een product of het plaatsen van een bestelling? Neem dan gerust contact op met V1mx. Wij helpen je graag verder! V1mx heeft bij elke crossbroek een handige maattabel, zodat jij makkelijk kan bepalen welke crossbroek je nodig hebt. Blijkt de crossbroek toch niet naar wens te zijn? Geen probleem, je kunt de producten binnen een periode van 30 dagen retourneren, zolang het in nieuwstaat is.