Kinder Crosskleding

De beste kinder crosskleding bestel je eenvoudig en snel bij V1mx. Hier vind je een ruim aanbod motorcross kleding en bescherming speciaal ontwikkeld voor kinderen. Als motorcrossers weten wij bij V1mx dat het belangrijk is om kinderen goede bescherming aan te bieden. V1mx heeft top merken zoals: Alpinestars, Sidi, UFO en Just 1. Bekijk hieronder het huidige aanbod.

per pagina
UFO Reactor 2 Kinder Bodyprotector - Zwart
€ 74.34 € 87.56 -€ 13.22
Toont 1 - 60 van de 472 items

Crosskleding Kind

Van crosslaarzen tot een nekbrace, V1mx heeft alle protectie die nodig is voor kinderen om veilig de crossbaan op te kunnen. Wij bieden top merken die bescherming bieden waarop je kunt vertrouwen. Om maximale bescherming te bieden zijn de crosspakken, crosslaarzen, crosshelmen en andere jeugd bescherming speciaal ontwikkeld met vormen van een kinder lichaam als basis. Een voorbeeld hiervan is kortere schacht van crosslaarzen. Hieronder worden de meest populaire kinder crosskleding verder behandeld. Andere motorcross bescherming voor kinderen zoals nekbraces, bodyprotectors en kniekappen zijn te vinden in de bescherming afdeling.

Kinder Crosshelmen

Een goede crosshelm is zonder twijfel het belangrijkste onderdeel van de kinder crosskleding. V1mx heeft helmen beschikbaar van bekende merken zoals Just1, UFO, Pull-In en Airoh. Deze merken produceren crosskleding die speciaal ontwikkeld is voor de bouw van kinderen. Bekijk nu alle kinder crosshelmen.

Kinder Crosslaarzen

De kinder crosslaarzen zijn de laatste jaren steeds verder ontwikkeld. De betere crosslaars is tegenwoordig uitgerust met een scharnierpunt om de bewegingsvrijheid te verbeteren. Bij V1mx maak je de kinder crosskleding outfit compleet met crosslaarzen van Alpinestars, Gaerne en Sidi. Deze merken zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van beschermende schoenen en laarzen. Bekijk nu alle kinder crosslaarzen.

Kinder Crosspakken

Met een ruim aanbod kinder crosspakken van V1mx heeft u keuze uit veel verschillende stijlen, kleuren en merken. Elk crosspak bevat een crossbroek en cross-shirt, daarnaast kan in veel gevallen ook de bijbehorende crosshandschoenen worden toegevoegd. De cross-shirts en crosspakken kunnen ook bij V1mx bedrukt worden. Wij bieden meer dan 10 verschillende stijlen en meer dan 15 kleuren aan zodat alle kinderen een stijl kunnen vinden die bij hun past. Bij de bedrukking van het cross-shirt heeft u ook de keuze om het V1mx logo toe te voegen voor extra korting! Bekijk nu alle kinder crosspakken.

Waarom is goede crosskleding belangrijk?

De meest belangrijke eigenschap van kinder crosskleding is de bescherming van het kind. Op het gebied van impact bescherming en demping is de afgelopen 10 jaar veel veranderd. Crosshelmen die naast direct impacts ook rotaties dempen en crosslaarzen die extreem flexibel zijn, totdat ze het natuurlijke bereik van enkel overschrijden en veel steun bieden. Al deze verbeteringen van crosskleding zorgen ervoor dat motorcross steeds veiliger is. Je moet op de bescherming kunnen vertrouwen, zodat jij kan rijden naar je maximale potentie. Daarnaast bevat goede kinder crosskleding ook veel eigenschappen die de prestaties van rijders verbeteren. Denk hierbij aan de bewegingsvrijheid van bodyprotectors en crossbroeken of het ventilatiesysteem bij een crosshelm. Om de crossbaan op te gaan is het ook verplicht om crosskleding te dragen. De verplichte uitrusting van een rijder bestaat uit: goedgekeurde crosshelm, crosslaarzen, bodyprotector, motorcross broek, motorcross shirt met lange mouwen en crosshandschoenen. Daarnaast wordt het aanbevolen om ook een crossbril, niergordel en nekbrace te dragen. Kortom, goede crosskleding is belangrijk omdat het de kans op letsel verminderd, terwijl het de rijder helpt te presteren.

Outlet en aanbiedingen

Als je opzoek bent naar goedkope kinder crosskleding kun je een kijkje nemen in de outlet van V1mx. Hier vind je een groot aanbod opruimings artikelen met hoge kortingen.

Kinder Crosskleding Kopen

Ben je opzoek naar crosskleding voor je kinderen maar je kan het product niet vinden? Neem gerust contact op met V1mx door een e-mail te sturen. Wij helpen je graag om de juiste jeugd crosskleding voor je te vinden. V1mx heeft veel van de crosskleding op voorraad, samen met ons uitgebreide netwerk kunnen wij de kinder crosskleding snel bij je thuis afleveren. Mocht de crosskleding toch niet goed passen of naar uw zin zijn dan is het retourneren of ruilen voor een andere maat geen probleem. Voor de maten van de kinder crosskleding kunt u bij elke product de maattabellen bekijken. Bij de beschrijving van het product staat een tabblad ‘maattabel’ waarin alle informatie beschikbaar is.