Scott Fury

Bestel de nieuwe Scott Fury crossbrillen eenvoudig en snel bij V1mx. Snelle levering door onze grote voorraad. 

Toont 1 - 21 van de 21 items

Technische eigenschappen

De Fury is een nieuwe betaalbare crossbril die veel eigenschappen deelt met de geavanceerde Prospect lijn. Hierdoor is het ook mogelijk om alle accessoires zoals tear-offs, roll-offs en lenzen tussen de twee modellen te wisselen. Bekijk hieronder de belangrijkste eigenschappen

Lens lock systeem

Een goede bevestiging van de lens is belangrijk voor de veiligheid van de rijder. De Scott Fury wort bevestigd door een kliksysteem die door de lens gaat. Het lens lock systeem maakt het vervangen van je lens ook een stuk eenvoudiger.

WFS50 Roll-off

Op de Fury kan het populaire Scott WFS 50 roll-off systeem worden gemonteerd. Hiermee heb je tot wel 50 keer onbelemmerd zicht in zware omstandigheden. Het Roll-off systeem is maarliefst 50mm hoog wat zorgt voor optimaal zicht. Het roll-off systeem is niet standaard inbegrepen, maar kan los worden besteld.

Groot gezichtsveld

Met de Scott Fury ontgaat niks je meer. Deze crossbril heeft een grote lens die dicht bij het gezicht is geplaatst. Hierdoor kun je meer zien in alle richten. Bovendien heeft de lens een grote buiging waardoor je meer ziet in je ooghoeken. Door het optimale gezichtsveld kun je beter anticiperen op gebeurtenissen tijdens je enduro rit of motorcross race.

Scott Fury Kopen

Wil jij deze nieuwe Scott crossbril bestellen, maar heb je nog een vraag? Neem gerust contact op met de klantenservice van V1mx. Wij helpen je graag verder. Door onze grote voorraad en uitstekende netwerk kunnen wij de crossbrillen snel bij jou thuis bezorgen.