Oakley crossbrillen

Oakley loopt voorop als het gaat om nieuwe technologieën voor crossbrillen. Samen met rijders als Jeffrey Herlings, Ryan Dungey, Chad Reed en Ryan Villopoto heeft Oakley de crossbrillen ontwikkeld en getest. De Oakley Crossbrillen hebben veel innovaties gebracht waardoor het zicht, comfort en bescherming verbeterd.

per pagina
Toont 1 - 60 van de 93 items

Oakley Crossbril Modellen

V1mx heeft de meest geavanceerde crossbrillen van Oakley beschikbaar, de Airbrake en Frontline. De Oakley Airbrake is een revolutionaire crossbril door verschillende innovaties van Oakley. Het heeft een voorgebogen lens gemaakt van Plutonite. Dit sterke materiaal heeft een hogere impact sterkte dan traditionele lenzen. Bovendien zorgt de voorgebogen lens ervoor dat er geen visuele vervormingen in het gezichtsveld van de rijders zit. Verder is deze Oakley crossbril ook uniek door het grote roll-off systeem van 50 mm. Een nieuwe bril is de Oakley Frontline. Deze is net als de Airbrake voorzien van een sterke voorgebogen lens. Deze nieuwe crossbril heeft een zeer groot gezichtsveld door het grote frame. Door de extra ruimte in het frame kan de Frontline kan ook worden gebruikt door rijders met bril op sterkte. De lens van de Frontline is gemonteerd door nieuwe Ridgelock technologie, dit maakt het verwisselen van lenzen eenvoudig en biedt een sterkte bevestiging.

Prizm lenzen

Oakley is ook voorloper op het gebied van lenzen technologie. Een van de nieuwste innovaties zijn de Prizm lenzen, deze zijn ontworpen om het contrast te verhogen zodat je beter kan reageren bij snelle beslissingen. De techniek werkt door bepaalde golflengtes te blokkeren, dit reduceert glans wat normaal je zicht blokkeert. Zowel de Airbrake Prizm lenzen als de Frontline Prizm lenzen zijn verkrijgbaar bij V1mx.

Oakley crossbril kopen

Heb je nog een vraag over de crossbrillen van Oakley? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Door het grote aanbod crossbrillen kun je bij V1mx altijd een product vinden die voldoet aan je eisen.