Oakley FrontLine

De Oakley Frontline behoort tot de beste crossbrillen op de markt. Het zit vol met innovatieve eigenschappen die de bescherming, zicht en comfort voor motorcross rijders verbeteren. Door de ervaring van Oakley en samenwerking met de beste motorcrossers ter wereld heeft Oakley weer een unieke crossbril op de markt gebracht.

Toont 1 - 27 van de 27 items

Frontline Lens

De lens van de Oakley Frontline is voorgebogen, dit heeft verschillende voordelen. Ten eerst voorkomt dit visuele vervormingen. Daarnaast zorgt een voorgebogen lens voor extra sterkte omdat deze niet onder spanning in de crossbril zit. De lens is gemaakt van Plutonite, een zeer sterk materiaal wat een zuiver zicht geeft. Dit is hetzelfde materiaal dat gebruikt wordt in de populaire Oakley Airbrake crossbril. Het gebruik van Plutonite in combinatie met de Ridgelock lensbevestigingssysteem zorgt voor hoge mate van bescherming tegen impacts van zand, steetjes en takken.

Nieuw ontwerp

De Oakley Frontline is volledig opnieuw ontworpen, daarbij is veel aandacht besteed aan het maximaliseren van het gezichtsveld. Er is daarbij gekozen voor een randloze crossbril, zodat het montuur het zicht niet blokkeert. Oakley heeft met het ridgelock systeem gezorgd dat de lens, ondanks het randloze ontwerp, zeer goed bevestigd zit in de crossbril. Met de Oakley Frontline zie je verder in de volgende bocht en kan je verder voor je kijken, zodat je nog beter kan reageren op situaties op de crossbaan. Een ander voordeel van het nieuwe ontwerp is dat er extra ruimte is vrijgekomen waar een bril op sterkte in past. De crossbril is geoptimaliseerd om een goede pasvorm te bieden aan een grote variatie gezichten en past goed in de meeste crosshelmen.

Overige eigenschappen

De Oakley Frontline heeft een neusbeschermer voor extra bescherming. De neusbeschermer is verwijderbaar, zodat de crossbril kan worden aangepast aan de voorkeur van de rijder. De band is 50mm hoog en heeft 3 strepen met silicone voor een goede bevestiging op de crosshelm. Verder zorgt 3 lagen gezichtsschuim voor een comfortabele en vocht afvoerende fit, daarnaast heeft de Oakley Frontline op diverse plekken ventilatie kanalen zitten.

Oakley Frontline kopen

Wil jij meer informatie over de Frontline of andere crossbrillen? Neem dan contact op met V1mx, wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Door het grote assortiment crossbrillen kun je bij V1mx altijd een bril vinden die aan je eisen voldoet.