100% Accuri

De 100% Accuri is een zeer goede crossbril voor een scherpe prijs. Het is gemaakt van de beste materialen en verzekert optimale prestaties en groot gezichtsveld. De bril is verkrijgbaar veel verschillende ontwerpen, bekijk het aanbod hieronder.

per pagina
100% Accuri Crossbril Nova - Clear Lens
€ 37.15 € 45.41 -€ 8.26
Toont 1 - 60 van de 87 items

Accuri Eigenschappen

Het Montuur van de 100% crossbril heeft een gebogen ontwerp zodat het goed aansluit op het gezicht van de rijder. Daarnaast zorgt de gebogen lens voor een grote kijkhoek, zodat je meer zicht hebt van wat er om je heen gebeurt. De lens is gemaakt van Lexan wat een anti-kras en anti-fog behandeling heeft gehad. De lens zit bevestiging met 9 retentie pinnen zodat de crossbril goed bevestigd is en maximale bescherming biedt. Verder heeft het 3 laags gezichtsschuim met een comfortabel vochtafvoerende laag en een 45mm band met silicone voor goede bevestiging op de crosshelm.

100% Accessoires

Een voordeel van de 100% crossbrillen is dat de meest accessoires zoals lenzen en tear-offs te gebruiken zijn op alle 3 modellen. Zo kun je eenvoudig onderdelen verwisselen tussen je eigen crossbrillen of die van je rijcompagnons. 100% heeft sinds kort ook een Accuri crossbril met voorgeïnstalleerde roll-off systeem. Door een crossbril met roll-off aan te schaffen ben je gelijk klaar om modderige omstandigheden te trotseren. Een volledig overzicht met alle 100% crossbril accessoires is te vinden in onze webshop.

Accuri lens

100% heeft een groot assortiment lenzen beschikbaar voor deze crossbril. De lenzen zijn ontworpen om maximale prestatie en bescherming te bieden aan de motocrosser. Het maakt gebruik van een 9-pin systeem voor een stevige montage en beschikt over uitstekende anti-fog eigenschappen. Elke tint heeft zijn eigen specifieke eigenschappen en voordelen, zo kan de Accuri eenvoudig worden aangepast aan de rijcondities en voorkeur van de rijder. Door onze grote voorraad zijn de 100% lenzen bij V1mx bijna altijd direct leverbaar.  

Kinder crossbril

De Accuri crossbril is ook beschikbaar in kinder uitvoering. Deze heeft een kleiner montuur om goed te passen op kleinere crosshelmen. De jeugd uitvoering is vinden bij de 100% kinder crossbrillen afdeling van onze webshop

100% Accuri Kopen

Ben jij opzoek naar een crossbril, maar heb je nog een vraag? Neem dan contact op met V1mx. Wij helpen je graag bij het uitkiezen van een nieuwe crossbril. Door ons grote assortiment is er altijd een crossbril beschikbaar die voldoet aan jouw wensen.