Vforce

De Vforce membraan kleppen verbeteren de prestaties van 2 takt motoren. Bekijk hieronder het huidige aanbod Vforce 3 en Vforce 4 kleppen voor crossmotoren.

per pagina
Toont 1 - 60 van de 85 items

Tuning

De membraankleppen van Vforce zijn al jaren een van de populairste tuning onderdelen voor 2 takt rijders. Door het geoptimaliseerde ontwerp zorgt de membraanklep voor meer vermogen en betere gas respons. Ook slijten de carbon plaatjes minder snel omdat ze maar de helft van de afstand van de standaard kleppen hoeven af te leggen.

V-force uitvoeringen

Het bedrijf achter de Vforce kleppen zit niet stil, door constante ontwikkeling en testen brengen ze steeds weer nieuwe innovaties op de markt. Het bedrijf is bekend geworden met de Vforce 3 die nog steeds beschikbaar is voor de meeste 2 takt crossmotoren. De nieuwere Vforce 4 is verder geoptimaliseerd ontwerp met: gebogen kleppen, bredere inlaatstuk en langere kleppen stops. Deze verbeteringen zorgen voor verhoogde duurzaamheid en meer vermogen. De geheel nieuwe VForce4R modellen zijn voorzien van een rubberen stuk op de plaatjes die de levensduur van de carbon plaatjes drastisch verlengen en tegelijkertijd een superieur afdichtingsoppervlak creëren. Tot slot zijn er de geheel nieuwe VForce4Ri modellen. Deze uitvoering heeft een aangepaste inlaatspruitstuk voor betere luchtdoorstroming wat prestaties sterk verbetert. De VForce4Ri is momenteel alleen beschikbaar voor geselecteerde minis.

Vforce membraan kopen

Wil jij een Vforce kopen voor jouw 2-takt enduro of crossmotor? Dan ben je bij V1mx aan het juiste adres. Wij bieden een ruim aanbod onderdelen voor alle grote crossmotor merken. Je kunt onderdelen voor jouw motor makkelijk vinden door de partsfinder te gebruiken. Het werkt heel simpel; je vult je motor, model en bouwjaar in en klik op go. Vervolgens zijn alle producten op de pagina gefilterd om op jouw motor te passen. Heb jij nog vragen over deze crossmotor onderdelen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.