Alpinestars Tech 8

De Alpinestars Tech 8 is een combinatie van de nieuwste innovatieve technologie en hoogwaardige materialen met een ergonomisch ontwerp. Alpinestars heeft geweldige crosslaarzen ontwikkeld die prestaties, bescherming en comfort naar een nieuw niveau brengen.

Toont 1 - 3 van de 3 items

Technische eigenschappen

De Alpinestars Tech 8 bevat de beste technologie, zoals een nieuwe gesp sluiting systeem en innovatieve protectie platen voor een goede bescherming. Daarnaast is de laars opgebouwd uit een combinatie van leer en een speciaal soort lichte microfiber die flexibel en slijtvast is. Deze technische snufjes en kenmerken van de Alpinestars Tech 8 zullen elke rijder helpen met het verslaan van de moeilijkste banen. De Alpinestars Tech 8 is voorzien van een binnenschoen die de comfort en bescherming tegen impact verhoogd. De binnenschoen bestaat onder andere uit schok absorberende gel en zachte binnenvoering dat de pasvorm bevorderd. Dit is de enigste crosslaars van Alpinestars dat nog is voorzien van  een gestikte zool, speciaal gemaakt voor de rijders die hieraan voorkeur geven. V1mx biedt de gehele collectie Alpinestars crosslaarzen aan voor de laagste prijzen!

Alpinestars Tech 8 Kopen

Heb jij nog een vraag over de Tech 8 of over het bestel proces bij V1mx? Neem dan gerust contact op met ons. Wij helpen je graag bij het uitkiezen van de juiste crosskleding.