Alpinestars crosslaarzen

Alpinestars is al sinds het ontstaan van de motorcross bezig met de ontwikkeling van crosslaarzen. Deze jarenlange ervaring heeft gezorgd voor een breed assortiment laarzen van top kwaliteit. Bekijk hieronder het volledige assortiment Alpinestars crosslaarzen.

Alpinestars Tech 7 Crosslaarzen Fluo Geel
€ 231.36 € 314.01 -€ 82.65
Alpinestars Tech 10 Crosslaarzen - Wit
€ 384.25 € 454.50 -€ 70.25
Alpinestars Tech 10 Crosslaarzen - Zwart
€ 384.25 € 454.50 -€ 70.25
Alpinestars Tech 7 Crosslaarzen Wit
€ 297.48 € 330.54 -€ 33.06
Alpinestars Tech 5 Crosslaarzen Zwart
€ 231.36 € 247.89 -€ 16.53
Alpinestars Tech 7 Crosslaarzen Zwart / Wit
€ 297.48 € 330.54 -€ 33.06
Alpinestars Tech 7 Crosslaarzen Zwart
€ 297.48 € 330.54 -€ 33.06
Alpinestars Tech 5 Crosslaarzen Wit / Zwart
€ 231.36 € 247.89 -€ 16.53
Toont 1 - 59 van de 59 items

Alpinestars Crosslaarzen Collectie

De gehele collectie crosslaarzen van Alpinestars is te koop bij V1mx. Hieronder staat meer informatie over de 5 modellen voor motorcrossers.

Tech 10

De meest geavanceerde versie is de Alpinestars Tech 10. Dit model is erg populair bij de beste motorcrossers ter wereld vanwege de geweldige eigenschappen op het gebied van bescherming en ondersteuning. Rijders als Jeffrey Herlings, Glenn Coldenhoff, Romain Febvre, Jeremy van Horebeek en Clément Desalle gebruiken deze Alpinestars crosslaarzen om te strijden in het wereldkampioenschap. Het beschermt de rijders door een innovatief bio mechanisch systeem, die bestaat uit meerdere scharnierpunten in de binnenschoen en bladschuifsystemen in het buitenste gedeelte. Bekijk alle eigenschappen op de Tech 10 pagina.

Tech 8

Alle Alpinestars crosslaarzen beschikken over een geïnjecteerde zool die uit een enkel stuk bestaat, behalve de Tech 8 RS. Dit model is gemaakt met een gestikte zool, speciaal voor de rijders die hier voorkeur aan geven. Het is uitgerust met een traditionele stalen neusstuk en duurzame rubberen zool. De gestikte zool geeft de laars een iconisch uiterlijk, toch lever je niks in op de bescherming. Het bevat een innovatief ontwerp met twee schuifblad systemen voor goede bewegingsvrijheid, ondersteuning en bescherming. Daarnaast is dit model voorzien van een binnenschoen. De binnenkant van de binnenschoen bedekt met schuim en gel bij de enkels, dit zorgt voor betere schokabsorptie en comfort.

Tech 7

Het volgende model in de collectie is de Tech 7. Deze innovatieve crosslaarzen staan bekend om het lage gewicht en uitstekende flex-systeem. Een combinatie van 2 soorten scharniersystemen en een schuifbladsysteem zorgen voor top prestaties. Niet alleen kan het scharniersysteem roteren, ook is er ruimte gemaakt voor bewegingen in de lengte richting. Hierdoor leveren deze betaalbare Alpinestars crosslaarzen uitstekende bescherming, ondersteuning en flexibiliteit. De Tech 7 heeft ook vervangbare zool inzetstukken, zodat je versleten crosslaarzen eenvoudig kan repareren. Met meer dan 10 verschillende kleuren combinaties kun je altijd een paar vinden die bij jouw crosskleding past. Meer informatie over deze laarzen kun je vinden op de Tech 7 pagina.

Tech 5

De Alpinestars Tech 5 heeft een simpeler en goedkoper ontwerp. Veel eigenschappen van de duurder modellen zijn gebruikt om deze betaalbare Alpinestars crosslaarzen te ontwikkelen. Een van de sterkste punten is het uitstekende scharnierpunt en flex zones. Dit is een eigenschap wat beter is dan de concurrentie in dezelfde prijscategorie. Het is ontworpen voor beginnende tot gevorderde rijders met een kleiner budget. De uitgebreide TPU beschermplaten en ergonomisch ontwerp bieden uitstekende niveaus van comfort en bescherming. Het aanbrengen van grip patronen op het neusstuk en mediale zijde helpt de rijder, door meer controle te bieden over de crossmotor en het schakelpedaal. Net als de meest high-end crosslaarzen hebben deze Alpinestars Crosslaarzen 4 gespen die een goede bevestiging rond te enkel garanderen.

Tech 3

Ben je opzoek naar goedkope crosslaarzen met de kwaliteit van Alpinestars? Dan is de Tech 3 een uitstekende keuze. Dit model Alpinestars crosslaarzen beschikt over een slim ontwerp met veel technische eigenschappen van de top modellen, maar dan in een betaalbaar uitvoering. Zo beschikt het over een innovatief gesp systeem voor een goede sluiting. Flexibiliteit en ondersteuning wordt geboden door het schuifblad systeem. Het neusgedeelte heeft een laag profiel om schakelen makkelijker te maken. Kortom, deze Alpinestars crosslaarzen zijn een uitstekend instapmodel voor beginnende rijders. De endurouitvoering van de Tech 3 kun je bekijken bij de enduro laarzen.

Uiteraard heeft Alpinestars ook een collectie voor jonge rijders. Deze Kinder crosslaarzen kun je bekijken in de kinder crosskleding afdeling van de webshop.

Alpinestars Innovatie

Alpinestars is opgericht in 1963, rond de tijd dat motorcross net was uitgevonden en aan populariteit won. Het Italiaanse merk heeft ondertussen al meer dan 50 jaar ervaring in het produceren van hoge kwaliteit uitrusting voor motorsporten. Naast de motorcross is Alpinestars ook actief in de formule 1, straat motoren, auto racen en mountainbike wereld. De kennis van materialen en productie technieken wordt gebruikt om de producten te verbeteren op het gebiedt van comfort, duurzaamheid en bescherming.

Door constant te innoveren en nieuwe materialen en technieken te gebruiken zijn de Alpinestars crosslaarzen bestand tegen de zwaarste omstandigheden. Daarnaast worden Alpinestars crosslaarzen gedragen door veel professionele motocrossers. Zo werken ze samen met bekende volwassene rijders zoals Jeffrey Herlings, Eli Tomac en Jason Anderson. De feedback uit deze race ervaring wordt gebruikt om de crosslaarzen verder te ontwikkelen. Omdat de Alpinestars crosslaarzen worden ontwikkeld samen met de groten namen uit de sport, worden de laarzen ontworpen met ervaringen van de motorcrossers zelf. Dit resulteert in technische onderdelen en eigenschappen die voor elke motocrosser merkbaar zijn.

De titels die zijn gewonnen met Alpinestars crosslaarzen zijn werkelijk te veel om op te noemen. Van het wereld kampioenschap motorcross en Amerikaanse supercross tot de Dakar rally. De meeste titels zijn gewonnen met het meest geavanceerde model, de Tech 10. Deze is ontworpen om kampioenen te helpen presteren en dat heeft Alpinestars bewezen door de grote aantal kampioenschappen.

Alpinestars crosslaarzen kopen

Heb je nog een vraag over de eigenschappen van Alpinestars crosslaarzen of over het plaatsen van een bestelling? Neem dan contact op met V1mx. Je kunt ons eenvoudig bereiken via de chat of e-mail, wij zullen je dan zo spoedig mogelijk verder helpen.