Alpinestars Tech 7s

De Alpinestars Tech 7s zijn kinder crosslaarzen ontworpen voor de meest veeleisende racers. Ze bieden uitstekende niveaus van comfort, bescherming en flexibiliteit. Bekijk hieronder het huidige aanbod.

Toont 1 - 7 van de 7 items

Prestaties

In de Alpinestars Tech 7s zit een scharnierpunt zodat de jonge rijders uitstekende bewegingsvrijheid ervaren. Goed kunnen bewegen is belangrijk voor een motorcrosser om snel en gecontroleerd te kunnen racen. Door de innovatieve opbouw van materialen hebben de Tech 7s een laag gewicht en uitstekende flexibiliteit. De flexibiliteit is gelimiteerd, zodat krachten bij een valpartij worden verdeeld en geabsorbeerd door de kinder crosslaarzen. De zolen zijn voorzien van een rubberen grip patroon, dit vergroot de controle over de crossmotor. Een volledig overzicht met technische eigenschappen staat weergegeven in beschrijving van de Alpinestars Tech 7s crosslaarzen voor kinderen.

Kleuren en Uitvoeringen

Alpinestars brengt regelmatig nieuwe kleuren uit. Elk jaar komt rond de zomer de nieuwe collecties uit. Hierbij zullen ook nieuwe kinder crosspakken uitkomen die goed passen bij de nieuwe crosslaarzen. Bovendien komen er en af en toe limited edition laarzen uit. De limited edition uitvoeringen zijn in beperkte aantallen verkrijgbaar, wees er dus snel bij!

Alpinestars Tech 7s kopen

Heb jij nog een vraag over de aanschaf van een nieuw paar Alpinestars kinder crosslaarzen? V1mx staat klaar om je vragen te beantwoorden en advies te geven over het grote aanbod crosskleding voor kinderen. Neem eenvoudig contact op door je vraag te stellen in de chat of stuur een e-mail.