Alpinestars kinder crosslaarzen

Alpinestars is een Italiaanse producent van motorcross uitrusting met meer dan 50 jaar ervaring. De Alpinestars kinder crosslaarzen zijn het resultaat van jarenlang ontwikkeling met de beste motorcross rijders in de wereld. Motorcross rijders als Jeffrey Herlings, Marvin Musquin en Eli Tomac gebruiken de laarzen van Alpinestars om te strijden voor de overwinning.

Toont 1 - 15 van de 15 items

Innovatie

Door het gebruik van innovatieve productie technieken zijn crosslaarzen de afgelopen jaren flink verbeterd in het gebruiksgemak. Ook wordt er nu gebruik gemaakt van ontwerpen en berekeningen via de computer. Dit helpt bij het ontwerpen van een zo licht mogelijk crosslaars die maximale bescherming biedt voor de rijder. Daarnaast heeft Alpinestars een team die jarenlange ervaring heeft in het ontwerpen van crosslaarzen. Het team van Alpinestars blijft innoveren en dit resulteert in crosslaarzen voor kinderen die uitstekende prestaties leveren op het gebiedt van bescherming, comfort en bewegingsvrijheid.

Modellen

Alpinestars heeft op dit moment 2 soorten crosslaarzen voor kinderen. Het meest geavanceerde model is de Tech 7s. Deze heeft veel technische eigenschappen van de crosslaarzen voor volwassenen in een kleinere versie. Het is speciaal ontworpen rond de lichaamsproporties en eigenschappen van kinderen. Het goedkopere model van Alpinestars is de Tech 3s. De Alpinestars Tech 3s is verkrijgbaar in kleine maten om ook de jongste racers veilig te laten rijden. Het begint bij maat 28 en loopt tot maat 42. Jonge crossers groeien snel en daarom heeft Alpinestars een speciale zool die gebruikt kan worden om de maat van deze kinder crosslaarzen aan te passen. Deze aanpaszool wordt bij de Tech 3s meegeleverd van maat 28 tot maat 37. Verder heeft dit model uitstekende prestaties op het gebied van bescherming. Door de innovatieve structuur minimaliseert het de kans op over extensie. Het sluitsysteem van de Tech 10 is gebruikt om een nauwkeurige en veilige sluiting te bieden die makkelijk is in gebruik.

Alpinestars kinder crosslaarzen kopen

Heb jij nog een vraag over de crosslaarzen voor kinderen? Stel je vraag door een chat bericht te sturen via de webshop of stuur een e-mail. V1mx helpt je graag verder bij de aanschaf van nieuwe Alpinestars kinder crosslaarzen. Door ons uitgebreide assortiment kinder crosskleding en kennis van de producten kunnen wij je mogelijk verder helpen.