Pull-In crosshelm

Het Franse merk Pull-in maakt prachtige crosshelmen voor een betaalbare prijs. Bekijk het volledige aanbod hieronder.

Toont 1 - 15 van de 15 items

Assortiment

V1mx biedt hoge kwaliteit onderdelen aan voor maximale prestaties en duurzaamheid. De race bewezen producten van bekende merken variëren van simpele slijtage producten zoals kettinggeleiders en tandwielen tot motorblok onderdelen zoals zuigers en cilinders. Door onze grote voorraad en uitgebreid netwerk kunnen wij de producten snel en eenvoudig bij je thuis leveren.

Op deze pagina staan alle producten die specifiek passen op een KTM 300 XC 2014, universele en semi-universele onderdelen staan niet in deze pagina. Ben je op zoek naar universele onderdelen zoals een: crossmotor stuur, crossband of olie? Bekijk dan onze volledige overzicht met crossmotor onderdelen. Tip: Gebruik de V1mx partsfinder om producten op de website te filteren voor een KTM 300 XC 2014.

Motor onderdelen

V1mx heeft een uitgebreid assortiment onderdelen voor KTM offroad motoren. De motorblokken van enduro en crossmotoren worden tot het uiterste gepusht. Met toerentallen die oplopen tot boven de 10000 is het niet vreemd dat een motorblok van een enduro of crossmotor goed onderhouden moet worden. Bij V1mx kun je kiezen uit een ruime keuze motorblok onderdelen voor een KTM 300 XC 2014. Zelfs als je motor toe is aan een nieuwe zuiger of een compleet nieuwe krukas, bij V1mx zit je goed. Daarnaast heeft V1mx voor de serieuze competitie rijders ook tuning onderdelen beschikbaar. Deze onderdelen zoals uitlaten en membraan kleppen zijn speciaal ontworpen om de prestaties van je crossmotor te verbeteren. Een nieuwe uitlaat kan helpen bij het behalen van meer kracht, waardoor je harder kan rijden. Bovendien zorgt het voor een uniek geluid, wat vaak mooier klinkt als de standaard uitlaat. Als het geluid je belangrijkste reden is kun je ook kiezen om alleen een demper te bestellen.

Afstelling

Een andere makkelijke manier om je motor af te stellen is door je tandwiel verhouding aan te passen. Voor snellere acceleratie kun je een kleiner voortandwiel kopen, of een groter achtertandwiel. Voor hogere topsnelheden kun je een grotere voortandwiel aanschaffen, of een kleiner achtertandwiel. Vergeet niet om gelijk een nieuwe crossmotor ketting erbij te bestellen. Een nieuwe did ketting is bij V1mx zeer scherp geprijsd en bijna altijd uit voorraad leverbaar.

Visueel Tunen

Naast het motorisch tunen van je motor voor extra prestaties, kun je ook je motor visueel tunen. Het visueel tunen van je enduro of crossmotor is hobby op zich, maar het zal ook bijdragen aan het beter presenteren van je sponsoren. In de crossmotor styling categorie van V1mx vind je veel verschillende producten met een ruime keuze aan kleuren en designs.

Cruciale onderdelen en bescherming

Om te voorkomen dat de onderdelen van je KTM 300 XC 2014 snel slijten zijn bepaalde onderdelen cruciaal. Een voorbeeld hiervan is een goed werkend koel systeem, om oververhitting in het motorblok te voorkomen. Oververhitting kan namelijk veel schade toebrengen aan je motorblok. Het is daarom belangrijk om de radiateurs te vervangen bij schade. Daarnaast zijn er speciale oplossingen om schade aan de radiateur te voorkomen, met bijvoorbeeld radiateur lamellen en radiateur beschermers. Om het koelsysteem compleet te maken heeft V1mx gekleurde radiateur slangen van Samco Sport. Een ander product wat zeer belangrijk is voor het in goede staat houden van je motorblok zijn luchtfilters en oliefilters. V1mx heeft crossmotor luchtfilters van Twin Air welke zijn gemaakt van twee soorten schuim. Dit biedt optimale filter eigenschappen, zonder in te leveren op motor prestaties. De oliefilters zijn essentieel voor het motorblok. Het filtert metaal deeltjes en ander vuil uit het motorblok olie van een 4takt crossmotor.

Omstandigheden in de sport van enduro en motorcross kunnen extreem zijn. Daarom zijn er verschillende oplossingen om jouw offroad motor zo goed mogelijk te beschermen. De motor bescherming bestaat onder andere uit: Skidplates, achterbrug beschermers en remschijf beschermers.

Motorcross banden

De juiste bandenkeuze heeft bij enduro en crossmotoren veel effect op de bestuurbaarheid en snelheid die je kan behalen. Het is dan ook niet zonder reden dat V1mx een handige pagina voor crossbanden heeft gemaakt. Hierop kun je eenvoudig de benodigde maten invullen en de crossbanden filteren op het soort terrein dat jij rijdt. Hierbij heb je keuze uit veel verschillende types: van zand crossbanden tot crossbanden voor harde banen. Daarnaast kan je ook banden selecteren die speciaal geschikt zijn voor motorcross, country cross en enduro. V1mx heeft crossbanden van bekende merken zoals: Bridgestone, Dunlop, Kenda, Metzeler, Michelin en Pirelli.

Top merken

Motorcross en enduro zijn zware sporten en daar zijn goede kwaliteit onderdelen voor nodig. V1mx heeft onderdelen van onder andere: Vertex, All Balls, Athena, ProX, Twin Air, Braking en nog veel andere top-merken. Kortom, we hebben alles om uw motor weer in top conditie te brengen.