Airoh Wraap

De Airoh Wraap is de betaalbare crosshelm van het Italiaanse merk. Bekijk hieronder alle uitvoeringen.

Toont 1 - 6 van de 6 items

Technische Eigenschappen

De nieuwe Wraap crosshelm is het instapmodel van de Italiaanse fabrikant Airoh. Door hun ervaring en passie voor de motorcross hebben ze goedkope crosshelm kunnen introduceren die uitstekende eigenschappen heeft. Deze crosshelmen worden gemaakt met 3 maten buitenschalen. Dit zorgt voor optimale pasvorm van alle hoofdvormen en maten. Hoge kwaliteit kunststof is gebruik voor de productie van de buitenschaal, dit zorgt voor laag gewicht en goede bescherming van de rijder. Daarnaast biedt het een veilige pasvorm door de DD-ring sluiting. De Wraap is ook makkelijk in gebruik, je kunt namelijk de binnenvoering eruit halen voor makkelijk reinigen. Naast bescherming is de performance ook belangrijk, daarom heeft Airoh de helm uitgerust met een goed ventilatiesysteem. Dit houdt de rijder koel en comfortabel tijdens zware inspanningen.

Airoh Wraap Maten

Het bepalen van de benodigde crosshelmmaat is eenvoudig, met behulp van een meetlint en onderstaande tabel. Gebruik hiervoor een zacht meetlint en meet vervolgens de grootste diameter rond je hoofd. Start ongeveer 2cm boven je wenkbrauwen. Hou het meetlint boven je oren rond te achterkant van je hoofd op het grootste punt.

Helm maatOmtrek hoofd (cm)
XS54 - 55
S55 - 56
M57 - 58
L59 - 60
XL61 - 62
XXL63

Airoh Wraap Kopen

Wil jij een nieuwe crosshelm aanschaffen, maar heb je nog een vraag? Neem dan gerust contact op met de klantenservice van V1mx, wij helpen je graag verder. Door ons brede assortiment en grote voorraad kunnen wij de producten eenvoudig en snel bij jouw afleveren.