100% Strata

De 100% Strata verlegt de grenzen van wat je kan verwachten van een goedkope crossbril. De Strata is de goedkoopste lijn van 100% en is zeer geschikt voor beginnende motorcrossers.

Toont 1 - 34 van de 34 items

Strata Eigenschappen

De sterke Lexan lens is bevestigd op 9 punten zodat je ogen goed worden beschermd. De vorm van het montuur is gebogen zodat je goed kan zien in je ooghoeken, daarnaast sluit de bril goed aan op je gezicht.

Kleuren

De 100 procent crossbrillen staan bekend om de ruime keuze aan kleuren. Ben je op zoek naar een specifiek kleur crossbril? Bij V1mx kun je eenvoudig de producten filter en zo bijvoorbeeld alleen zwarte crossbrillen of blauwe crossbrillen bekijken.

Kinder crossbril

De strata crossbril is ook beschikbaar in kinder uitvoering. Deze heeft een kleiner montuur om goed te passen op kleinere crosshelmen. De jeugd uitvoering is vinden bij kinder crossbrillen afdeling van onze webshop.

100% Strata Kopen

Wil jij een 100% strata crossbril kopen, maar heb je nog een vraag? Neem dan contact op met V1mx, wij helpen je graag bij het uitkiezen van de juiste motorcross uitrusting.