Kenny Crosspak

Een nieuwe crosspak van Kenny bestel je eenvoudig en snel bij V1mx.

Toont 1 - 23 van de 23 items

Kenny Racing

De crosspakken van Kenny behoren al jaren tot de populairste uitrusting voor Nederlandse motorcrossers. V1mx heeft het volledige assortiment beschikbaar in de webshop. Bij Kenny Racing is het ook mogelijk om al je sponsoren en naam en nummer direct op het cross-shirt te laten sublimeren, neem hiervoor contact op met onze klantenservice. De crosspakken van Kenny worden gebruikt door zowel hobby als professionele rijders, waaronder Jeremy van Horebeek en Jordy Tixier.

Kenny Crosspakken Collectie

Er zijn verschillende lijnen beschikbaar, waarvan de meest innovatieve de Titanium heet. De Titanium lijn wordt veel gebruikt door gevorderde motorcrossers en enduro rijders vanwege de slijtvaste en prestatiegerichte eigenschappen. De goedkopere Performance lijn is gemaakt voor competitieve rijders. Het beschikt over lichtgewicht materialen die goede prestaties bieden. De goedkoopste lijn heet de Track. Deze crosskleding is erg populair vanwege de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Kenny Crosspak kopen

Wil jij een nieuwe set crosskleding aanschaffen, maar heb je nog een vraag? Neem gerust contact op met de klantenservice van V1mx. Wij helpen je graag verder!