Spy crossbrillen

SPY optics is fabrikant van hoogwaardige optische uitrusting voor extreme sporten. Door passie voor extreme sports en gepatenteerde anti-fog technologie is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste fabrikanten van optische uitrusting.

Toont 1 - 10 van de 10 items

Technische eigenschappen SPY

De SPY crossbrillen zijn uitvoerig getest door de beste motorcross rijders ter wereld. Dit heeft geleidt tot meerdere verbeterpunten van de nieuwe SPY crossbrillen. Zo is het gezichtsveld van de SPY crossbrillen groter geworden en zorgen verschillende manieren van ventilatie voor optimale koeleigenschappen. Alle motorcross brillen zijn voorzien van een anti-fog en krasbestendige lens die 100% UV protectie biedt.

SPY crossbril modellen

De SPY crossbrillen zijn in verschillende lijnen en prijscategorieën verkrijgbaar. De meest geavanceerde is de SPY OMEN crossbril, deze is voorzien van een speciaal ventilatie systeem en extra groot gezichtsveld. De Klutch en Whip MX zijn de tussen categorie als het gaat om prijs. Toch kom je met deze crossbrillen niks te kort, zo hebben de brillen beide een ventilatie systeem door de bril en is de lens geoptimaliseerd voor het beste zicht. De SPY targa 3 Crossbril is de goedkoopste bril.