Bevestigingsmaterialen

Op elke crossmotor en enduromotor zitten honderden boutjes, moertjes en andere bevestigingsmaterialen. Elk van deze bevestigingsonderdelen heeft zijn eigen functie en is noodzakelijk voor een goede werking van uw motor. Het is daarom belangrijk om te beschikken over deze materialen tijdens trainingen, races of het repareren van je motor. V1mx heeft verschillende producten zoals complete kits, gekleurde bouten en moeren, plastic montage kits, binddraad en gekleurd duct-tape. Alle bevestigingsmaterialen voor crossmotoren zijn eenvoudig en snel te bestellen. Door onze gr...

Bevestigingsmaterialen

Op elke crossmotor en enduromotor zitten honderden boutjes, moertjes en andere bevestigingsmaterialen. Elk van deze bevestigingsonderdelen heeft zijn eigen functie en is noodzakelijk voor een goede werking van uw motor. Het is daarom belangrijk om te beschikken over deze materialen tijdens trainingen, races of het repareren van je motor. V1mx heeft verschillende producten zoals complete kits, gekleurde bouten en moeren, plastic montage kits, binddraad en gekleurd duct-tape. Alle bevestigingsmaterialen voor crossmotoren zijn eenvoudig en snel te bestellen. Door onze grote voorraad kunnen wij de producten snel bij u afleveren!

Een groot deel van de onderdelen in deze categorie zijn van het bedrijf Bolt motorcycle hardware. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het maken van Bevestigingsmaterialen voor motoren. Bolt staat vooral bekend om de Track Pack en Pro pack. Dit zijn kitjes met een groot aantal hoge kwaliteit bevestigingsmaterialen. De kitjes zijn verkrijgbaar voor de grote crossmotor merken.

Naast het merk Bolt hebben wij ook kwaliteits bevestigingsmaterialen van bijvoorbeeld: RFX, Tecnium, HPX,  Pro-Bolt , S-teel en DRC. Dus voor alle bouten, moeren, Tie-warps, slangenklemmen en andere bevestigingsmaterialen bent u bij V1mx aan het juiste adres. Mocht u het product waar u naar op zoek bent niet terugvinden in onze webshop, dan kunt altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@v1mx.nl. Wij helpen u graag de juiste producten te vinden.

Toon Meer Toon Minder
Binddraad
€ 7.95
Toont 1 - 55 van de 55 items