Kenny Trophy

De Trophy is een geavanceerde crosshelm van het franse bedrijf Kenny Racing. Bekijk hieronder alle uitvoeringen.

Toont 1 - 8 van de 8 items

Technische specificaties

Deze crosshelm is gemaakt van een super lichte constructie, waardoor het slechts 1050 gram weegt.  Het lage gewicht is bereikt door de sterke tri composiet buitenschaal. Er is ook een extra lichte versie beschikbaar van carbon met een gewicht van slechts 950 gram!  Naast een laag gewicht heeft de Kenny Trophy ook een uitstekend ventilatie systeem. Grote openingen op tactische locaties zorgen voor goede doorstroming van lucht, zodat jij koel blijft tijdens zware inspanningen. Het is gecertificeerd met een ECE-22.05 keuring. Dit betekend dat de crosshelm is goedgekeurd voor gebruik bij officiële wedstrijden van de KNMV.  

Kenny Racing

Kenny is een frans bedrijf dat al sinds 1981 kleding maakt voor crossers. Tegenwoordig heeft het bedrijf tientallen medewerkers met passie voor de motorcross. De producten worden continue getest door zowel amateurs als professionele rijders. Onder andere Jeremy van Horebeek en Jordi Tixier rijden in de crosskleding van Kenny. Vanuit hun ervaringen in de competitieve racerij worden de producten op de proef gesteld, wat resulteert in constante innovatie. Bij V1mx is het volledige assortiment Kenny Crosskleding beschikbaar.

Crosshelm maten

Hieronder staat een maattabel weergegeven. Je kunt de omtrek van je hoofd eenvoudig meten door een meetlint te pakken. Wikkel deze rond je hoofd, ongeveer 2cm boven je wenkbrauwen. Houdt het meetlint boven je oren en meet de grootse maat.

Helm maatHoofdomtrek (cm)
XS53 - 54
S55 - 56
M57 - 58
L58 - 59
XL60 - 61
XXL62 - 63

Is de crosshelm toch niet naar je zin? Dan kun je het eenvoudig retourneren of ruilen met het meegeleverde retourformulier. Bij V1mx wordt een bedenkt van 30 dagen gehanteerd, zodat je genoeg tijd hebt om te beslissen.

Kenny Trophy crosshelm kopen

Wil jij een nieuwe crosshelm bestellen, maar heb je nog een vraag? Neem gerust contact op met de klantenservice van V1mx. Wij helpen je graag verder. Door de grote voorraad en uitgebreid netwerk kunnen wij de Kenny crosshelm eenvoudig en snel bij jouw thuis afleveren.