Kenny Crosshelm

Een nieuwe crosshelm van Kenny bestel je eenvoudig en snel bij V1mx.

Toont 1 - 23 van de 23 items

Kenny Racing

Kenny is een frans bedrijf dat al sinds 1981 kleding maakt voor offroad rijders. Tegenwoordig heeft het bedrijf tientallen medewerkers met passie voor de motorcross. De producten worden continue getest door zowel amateurs als professionele rijders. Onder andere Jeremy van Horebeek en Jordi Tixier rijden in de crosskleding van Kenny. Vanuit hun ervaringen in de competitieve racerij worden de producten op de proef gesteld, wat resulteert in constante innovatie. Bij V1mx is het volledige assortiment Kenny Crosskleding beschikbaar.

Crosshelmen Collectie

Kenny heeft een uitgebreid assortiment crosshelmen. De populaire Trophy lijn is het meest geavanceerde model met uitstekende eigenschappen op het gebied van ventilatie, bescherming en comfort. Door de unieke samenstelling van 3 soorten composiet weegt het slechts 1050 gram. Daarnaast beschikt over een uitgebreid ventilatiesysteem dat constant verse lucht aanvoert en warme lucht afvoert. Voor het middensegment wordt het Performance model gemaakt. Deze licht-gewicht crosshelm is al beschikbaar vanaf €160 en beschikt over uitstekende eigenschappen. Het goedkoopste model heeft dezelfde benaming als de goedkoopste crosskleding lijn, de Track. De Kenny Track crosshelmen beschikken over een moderne uitstraling en goede eigenschappen. Het is ook de lichtste crosshelm uit z’n prijscategorie. De Kenny Crosshelmen zijn ontworpen om perfect te passen bij de bijbehorende crosskleding en enduro lijn.

Kinder crosshelmen

Naast de helmen voor volwassenen heeft V1mx ook de collectie voor jonge motorcrossers beschikbaar. Deze vind je in de Kenny kinder crosshelmen afdeling van de webshop.

Kenny Crosshelm Kopen

Wil jij een nieuwe crosshelm van Kenny aanschaffen, maar heb je nog een vraag? Neem gerust contact op met de klantenservice van V1mx. Wij helpen je graag verder!