Just1 J12

De J12 is het top-model van het Italiaanse merk Just1. Bekijk en bestel hieronder de huidige collectie.

Toont 1 - 24 van de 24 items

Technische Eigenschappen

Het meest geavanceerde model van Just1 is de J12. Het doel was om een veilige en comfortabele motorcross helm te produceren voor competitie rijders. Het bedrijf heeft gekozen voor een carbon buitenschaal voor optimale sterkte. Daarnaast is carbon erg licht waardoor de complete crosshelm slechts 1150 gram weegt. Een perfecte pasvorm is essentieel om goede bescherming en prestaties te bieden. Just1 heeft daarom 2 schaalmaten ontwikkeld met daarbinnen impact dempend schuim en comfortabele binnenvoering. Deze carbon crosshelm is ook uitgerust met een uitgebreid ventilatie systeem voor maximale koeling van de rijder. Maar deze crosshelm is niet alleen licht, comfortabel en beschermd, hij ziet er ook goed uit! De J12 heeft agressieve styling en is beschikbaar in een ruim aanbod moderne ontwerpen en kleuren. Elk jaar komen er weer nieuwe designs op de markt, hou deze pagina dus goed in de gaten!

Just1 J12 Maten

Hieronder staat een maattabel weergegeven waarmee je de benodigde helmmaat kan bepalen. Je kunt de omtrek van je hoofd meten met behulp van een meetlint. Start te meten op ongeveer 2 cm boven je wenkbrauwen. Wikkel het meetlint rond je hoofd en houdt het boven je oren. Bepaal de grootste maat en gebruik onderste tabel om de benodigde helmmaat te vinden.

Helm MaatHoofd Omtrek (cm)
XS54 - 55
S55 - 56
M57 - 58
L59 - 60
XL61 - 62
XXL63

Is de crosshelm toch niet naar je zin? Dan kun je het eenvoudig retourneren of ruilen met het retourformulier. Bij V1mx wordt een bedenktijd van 30 dagen gehanteerd, zodat je genoeg tijd hebt om te beslissen.

Just1 J12 kopen

Wil jij een nieuwe just1 helm aanschaffen, maar heb je nog een vraag? Neem dan contact op met V1mx door een e-mail te sturen of stuur ons een bericht via de chat. Wij helpen je graag verder.