Jopa Crosshelm

Het Nederlandse bedrijf Jopa maakt crosshelmen voor de motorcross. Er zijn verschillende modellen beschikbaar met prachtige ontwerpen. Bekijk hieronder het volledige aanbod Jopa crosshelmen. Onderaan de pagina vind je meer informatie.

Toont 1 - 10 van de 10 items

Jopa

Jopa is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren van crosskleding. In het assortiment van Jopa zit ook een betaalbare crosshelm, welke Hunter wordt genoemd. Deze Jopa Crosshelm is perfect voor een beginnende crosser die opzoek is naar een goedkope crosshelm. De Hunter is gemaakt van een thermoplastische buitenschaal die een agressieve en gestroomlijnd ontwerp heeft. De helm is uitgerust met verwijderbare binnenvoering en wangkussens zodat het eenvoudig is schoon te maken. Bovendien heeft de binnenvoering een hygiënische behandeling gehad. Om het comfort van de Jopa crosshelm te vergroten heeft het een ventilatie systeem. Ventilatie roosters aan de voorkant zorgen voor de aanvoer van frisse lucht. De lucht gaat langs het hoofd van de rijder naar de achterste ventilatie gaten, waar de warme lucht wordt afvoert.

Accessoires

Accessoires voor je crosshelm zijn ook beschikbaar bij V1mx. In de meest gevallen is een gebroken helpklep makkelijk op te lossen, aangezien de reserve helmkleppen van Jopa eenvoudig te bestellen zijn. Verder kun je ook onderdelen van het interieur van de Jopa Crosshelm vervangen, zoals de centrale binnenvoering of de wangstukken.

Jopa Crosshelm Maten

In de onderstaande tabel staan de maten voor de Jopa Crosshelmen. Het meten van je hoofd kun je eenvoudig thuis doen. Pak hiervoor een meetlint, meet dan de grootste diameter rond je hoofd. Start ongeveer 2 cm boven je wenkbrauwen en hou het meetlint boven je oren en rondt de achterkant van je hoofd op het grootste punt.

Helm maatOmtrek (cm)
XS54
S56
M58
L60
XL62
XXL64

Jopa Crosshelm Kopen

Heb jij nog vragen over de crosshelmen van Jopa? Neem dan gerust contact op met V1mx, wij helpen je graag bij het uitkiezen van de juiste crosskleding. Door onze eigen ervaring in het motorcrossen en kennis van de producten kunnen wij je advies geven voor de aanschaf van een nieuwe helm. Weet je niet welke maat helm je nodig hebt? Gebruik dan de maattabellen van V1mx. Bij elke helm staat een maattabel waarmee je eenvoudig kan bepalen welke maat jij nodig hebt.