Scott Hustle

Scott is constant bezig met de ontwikkeling en verbetering van de crossbrillen. Een resultaat hiervan is de Scott Hustle. Deze ultra-lichtgewicht crossbril wordt veel gebruikt door professionele rijders. De Hustle crossbril zit vol met technische eigenschappen die het comfort en prestatie van de rijder verbeteren.

Toont 1 - 25 van de 25 items

Scott Hustle Eigenschappen

In de middelste prijs klasse is de Scott Hustle beschikbaar. De Hustle is een echte competitieve crossbril en verkrijgbaar met doorzichtige lens of chrome spiegellenzen. Door het 3-laags gezichtsschuim en anti-fog lens behandeling biedt deze bril uitstekend en onbelemmerd zicht. Hieronder worden de technische eigenschappen van de Hustle beschreven.

Gezichtsveld

Ook het montuur is geoptimaliseerd om comfort te verbeteren en gezichtsveld te vergroten. Het montuur is gemaakt van een flexibel kunststof, waardoor het een goede pasvorm biedt. Door het lage profiel is de Scott Hustle geschikt voor alle moderne crosshelmen. De buiging helpt ook bij het vergroten van het gezichtsveld, je ziet daardoor namelijk meer in je ooghoeken.

Gezichtsschuim

Op de Scott Hustle zitten 3 lagen gezichtsschuim die samenwerken voor een comfortabele fit op je gezicht. Het heeft een absorberende laag zodat zweet van je gezicht wordt afgevoerd. Een ander voordeel van het schuim is de perfecte afsluiting. Zelfs wanneer je meerdere keren zand in je gezicht krijgt, bijvoorbeeld door een rijder voor je, zal er geen zand de crossbril binnen dringen. Bij het neusgedeelte is het gezichtsschuim gebogen om weinig druk uit te oefenen op de neus, dit voorkomt dat de bril het ademen belemmerd.

Lenstechnologie

De crossbrillen uit de Scott Hustle lijn zijn uitgerust met Works lenzen. Deze lenzen zijn geschikt om zowel tear-offs als een roll-off systeem op te monteren. De lens heeft een anti-condens behandeling gehad om condensatie tijdens het rijden te voorkomen. Alle lenzen van de Scott crossbrillen hebben een laag gewicht en blokkeren 100% van schadelijke UV stralen. Door hoge kwaliteit van materialen en productietechnieken zijn de lenzen zeer sterk en bestendig tegen impacts. De Scott Hustle is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Je kunt kiezen voor een doorzichtige lens, daarnaast kun je kiezen voor een crossbril met spiegellens. Het voordeel van spiegelglas is dat het meer licht blokkeert waardoor je niet wordt verblindt door de zon.

Scott Hustle Models

De Scott Hustle wordt geproduceerd in vele varianten voor verschillende disciplines van offroad racen. De modellen worden hieronder verder toegelicht.

Hustle X

De Hustle X is een betaalbare versie van de Scott Hustle collectie. Het heeft alle high-end kenmerken van de standaard Scott Hustle, alleen het gezichtsschuim is anders. Het comfort schuim van de Hustle X is gemaakt van 2 lagen.

Hustle MX

De Hustle MX heeft 3 lagen gezichtsschuim en de versies met chrome lenzen worden geleverd met extra heldere lens. De Scott Hustle MX is ook verkrijgbaar met een vooraf geïnstalleerde licht gevoelige lens. De lichtgevoelige lens reageert op lichtveranderingen en binnen enkele seconden wordt het donkerder als het zonlicht sterker wordt.

Hustle WFS

De Hustle WFS is ontworpen om de meest hectische en zware raceomstandigheden aan te pakken. Met de Scott Hustle WFS bril krijg je een volledig roll-off systeem met roll-off canisters, anti-kleef rooster met mudflap en 2 roll-off rolletjes. Het volledige systeem is vooraf geïnstalleerd, zodat je het rechtstreeks uit de doos kunt gebruiken. Het roll-off systeem kan ook afzonderlijk worden gekocht.

Hustle Sand Dust

De Scott Hustle Sand Dust heeft alle uitzonderlijke kenmerken van de Hustle X crossbril. Het verschil met de normale versie is het gezichtsschuim. Deze is speciaal gemaakt om te voorkomen dat fijn zand en stof de crossbril binnen dringen. Deze extra zekerheid in combinatie met een getinte lens, volledige UV-bescherming en comfortabel gezichtsschuim, maken deze crossbril perfect voor tochten in droog zand tijdens de zomer of woestijn specifieke races zoals Dakar.

Hustle Enduro

Voor enduro rijders produceert Scott de Hustle X Enduro. Deze enduro bril is uitgerust met de geventileerde dubbele ACS-lens die hoge prestaties garandeert. ACS staat voor ‘Air Control System’ en zorgt voor uitstekende prestaties voor enduro-rijders. Deze bril is perfect voor extreme omstandigheden waarbij de temperatuur varieert van zeer hoog tot zeer laag. De Scott Hustle Enduro is ook verkrijgbaar met vooraf geïnstalleerde licht gevoelige lens. Deze lens reageert op veranderingen van de lichtintensiteit en wordt binnen enkele seconden donkerder als het zonlicht sterker wordt.

Kleuren

Scott staat bekend om een ruim aanbod kleuren. Ben jij opzoek naar een specifieke kleur, Zoals een zwarte crossbril of een blauwe crossbril? Dan zit je goed bij V1mx. Door ons ruime aanbod merken en types is er altijd een ontwerp die past bij jouw stijl!

Scott Hustle Crossbril kopen

Heb je nog vragen over de Hustle crossbril van Scott? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Door het grote aanbod crossbrillen is er altijd een motorcross bril te vinden die aan je eisen voldoet.