Kenny Crossbril

Het Franse bedrijf Kenny produceert betaalbare crossbrillen in een verschillende uitvoeringen. Bekijk hieronder het huidige aanbod.

Toont 1 - 20 van de 20 items

Collectie

Kenny heeft een leuke collectie met brillen voor verschillende situaties. De standaard crossbril is uitgevoerd met een doorzichtige lens voor bewolkte omstandigheden. Er is ook een uitvoering met een spiegellens. Crossbrillen met spiegellenzen werken hetzelfde als een zonnebril, ze blokkeren het licht gedeeltelijk zodat je minder snel verblindt wordt. De lenzen zijn vervangbaar, je kunt dus tijdens je training of race dag wisselen als de omstandigheden veranderen. Tot slot is er ook een uitvoering met roll-off systeem. Deze is perfect voor rijders die modderige omstandigheden willen trotseren.

Kenny Racing

Kenny is een frans bedrijf dat al sinds 1981 uitrusting produceert voor motorcrossers en offroad rijders. Tegenwoordig heeft het bedrijf tientallen medewerkers met passie voor de sport. De producten worden continue getest door zowel amateurs als professionele rijders. Onder andere Jeremy van Horebeek en Jordi Tixier rijden in de crosskleding van Kenny. Vanuit hun ervaringen in de competitieve racerij worden de producten op de proef gesteld, wat resulteert in constante innovatie. Bij V1mx is het volledige assortiment Kenny crosskleding beschikbaar.

Kenny Crossbril Kopen

Heb jij nog een vraag over de Kenny crossbril of over het plaatsen van een bestelling? Neem gerust contact op met de klantenservice van V1mx. Wij helpen je graag verder! Door de grote voorraad en uitgebreid assortiment hebben wij altijd een product dat aan jouw wensen voldoet.