100% Racecraft

De 100% Racecraft is de meest geavanceerde crossbril van het Amerikaanse bedrijf. Deze crossbril wordt gedragen door veel professionele rijders, zoals Marvin Musquin, Gautier Paulin en Glenn Coldenhoff. De Racecraft is beschikbaar in veel verschillende uitvoeringen, bekijk het aanbod hieronder.

per pagina
Toont 1 - 60 van de 101 items

Racecraft Technische eigenschappen

De Racecraft is het resultaat van de toewijding van het team van 100%. Hun doel was om een ultieme crossbril te creëren voor racers met een hoog niveau van functionaliteit en accuraat zicht. De 100 Racecraft zit vol met technische functies om de rijervaring van zowel beginners als professionele rijders te verbeteren. Het belangrijkste van een lens is goede bescherming van je ogen. 100% heeft de bescherming geoptimaliseerd door een sterke Lexan lens te gebruiken die op 9 punten worden bevestigd in de crossbril. Verder is ook het comfort en pasvorm verbeterd door scharnierpunten. De scharnierpunten zorgen ervoor dat de bril zich aanpast aan de vorm van de helm en je gezicht zodat het schuim een goede afdichting creëert. Het gezichtsschuim is gemaakt van 3-laags vochtafvoerend materiaal wat goed aansluit op je gezicht en een zacht en comfortabel gevoel geeft.

100% Racecraft Lens

Je kunt je crossbril eenvoudig personaliseren door er een nieuwe lens in te zetter. Er zijn veel 100% lenzen beschikbaar voor diverse omstandigheden. Bij direct zonlicht zijn de spiegellenzen populair, omdat deze net als een zonnebril het licht blokkeren. Verder zijn er ook dubbele lenzen met ventilatie te krijgen. Deze worden voornamelijk door enduro rijders gebruikt vanwege de extra bescherming en goede anti-fog eigenschappen.

Racecraft Plus

De nieuwste crossbril van 100% is de Racecraft plus. Deze crossbril heeft nieuwe technische functies om nog betere comfort en prestaties te bieden. De Racecraft plus is uitgerust met een geïnjecteerde lens die voorgebogen is. Dit verbeterd het zicht doordat er minder visuele vervormingen zijn. Ook bieden de geïnjecteerde lenzen betere bescherming door de extra sterkte. Het gezichtsschuim van de Racecraft plus bestaat uit 4 lagen voor extra goede vocht afvoerende eigenschappen

Accessoires

Een groot voordeel van accessoires van 100% crossbrillen is dat bijna alle producten te gebruiken zijn op de 3 modellen van 100%. Je kunt dus eenvoudig lenzen en tear-offs uitwisselen tussen je eigen crossbrillen of die van je rijcompagnons.

100% Racecraft Kopen

Wil jij een 100% Racecraft crossbril kopen, maar heb je nog een vraag? Neem dan gerust contact op met V1mx. Wij helpen je graag bij het uitkiezen van de juiste crosskleding. V1mx heeft een groot aanbod crossbrillen van top merken, door onze eigen ervaring en kennis van de producten kunnen wij een bril aanbevelen op basis van je wensen.