100% Armega

De 100% Armega is de nieuwe high-end crossbril van het Amerikaanse merk. Bekijk de huidige collectie hieronder.

Toont 1 - 16 van de 16 items

Technische eigenschappen

Na 2 jaar ontwikkeling heeft 100% hun nieuwste crossbril geïntroduceerd. De Armega heeft veel voordelen op het gebied van bescherming, lens-technologie en gebruiksgemak. Bekijk hieronder alle technische eigenschappen.

Gebruiksgemak en bescherming

De Armega lens is bevestigd met een makkelijk klik systeem. Het werkt met 2 hendeltjes die je los kan maken, vervolgens kan de lens eruit worden gepakt. Plaats daarna een nieuwe lens erin, klik de 2 hendeltjes weer dicht en je bent klaar om te rijden. Door de bevestiging met 6 retentiepunten wordt de lens goed op zijn plek gehouden, zodat jij beschermd bent tegen de elementen.

Comfort en Prestatie

De Armega heeft een uniek ventilatiesysteem wat zorgt voor afvoer van zweet en voorkomt dat je bril beslaat. In het frame zitten grote lucht inlaat kanalen die samenwerken met het gezichtsschuim om vocht zo snel mogelijk af te voeren. Verder is de crossbril uitgerust met een 48mm hoge band met siliconen voor maximale grip. De 100% Armega wordt geleverd met verwijderbare neusbescherming voor extra bescherming tegen steentjes en zand.

Lenzen

De lenzen van deze 100% crossbril zijn 2mm dik en gemaakt van hoogwaardig spuitgegoten kunststof dat is voorgebogen in de juiste vorm. Dit heeft 2 voordelen ten opzichte van gewone lenzen. Het eerste voordeel is dat de lens het zicht minder vervormd wordt, wat wel gebeurd bij standaard lenzen. Het tweede voordeel is dat deze lenzen een stuk sterker zijn, zodat je ogen beter zijn beschermd tegen impacts. 100% heeft ook speciale lenzen ontwikkeld, genaamd Hiper. De Hiper lenzen verbeteren het contrast, details en kleuren, zodat niks je meer ontgaat.

100%

Het bedrijf 100% is opgericht in 1980. Vrijwel meteen had het populaire logo een plek gekregen op de grootste namen uit de motorcross. 100% heeft gedurende de jaren meegewerkt aan talloze kampioenschappen en andere iconische momenten in de sport. Dertig jaar later is de passie voor de offroad motorsport nog steeds even groot en inspireert het merk een nieuwe generatie motorcrossers. Door het ervaren team van ontwerpers, ingenieurs en rijders zijn de 100% crossbrillen uitgerust met de beste technische eigenschappen. Het Amerikaanse bedrijf staat ook bekend om een van de grootste groep rijders. Rijders als Gautier Paulin, Marvin Musquin, Cooper Webb en Glenn Coldenhoff gebruiken de 100% Armega om te strijden voor de overwinning. Over de jaren heeft de samenwerking met top atleten gezorgd voor effectieve ontwikkeling van de crossbrillen.

Armega Crossbril kopen

Wil jij een nieuwe geavanceerde crossbril kopen, maar heb je nog een vraag? Neem gerust contact op met de klantenservice van V1mx. Wij helpen je graag verder.